Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Voi ingman1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.2g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g10g35kcal1.3g6.9g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g123kcal3.8g21.6g2.4g2.2g
Valittu annoskoko27g62kcal1.9g10.8g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna14g31kcal1g5.4g0.6g0.6g
Arvot/100g100g225kcal6.9g39.4g4.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565