Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 18g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta5.7g21kcal0.7g4g0.1g0.2g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g81kcal3.4g9.6g3g0.4g
Valittu annoskoko28g40kcal1.7g4.8g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal0.9g2.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g147kcal6.2g17.5g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356