Thaimaalainen kanakeitto

1.Kuori ja keitä juurekset kypsiksi vedessä ja soseuta keitos.

2. Lisää murskatut valkosipulit, mausteet, valkoviini, raastettu inkivääri, sitruunamehu sekä pieneksi kuutioidut kanapalat.

Anna kiehua pienellä lämmöllä n. 10-15- minuuttia siten, että kanapalat kypsyvät.

Tulisieluisempi voi laittaa chiliä reilusti.

3. Lisää kookosmaito joukkoon, mutta älä enää kiehuta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 589 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g2.8g3.1kcal0.6g0g0.1g0g
Bataatti, kuorittu 1.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk3.7g1.9kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Valkoviini kuiva 0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g20kcal1.2g1.6g0.8g0g
Valittu annoskoko28g10kcal0.6g0.8g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna14g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g36kcal2.2g2.9g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93101