Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g13g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g6.2g11kcal1.2g0g0.7g0g
Siirappi 0.9g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g35kcal2.6g2.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko28g18kcal1.3g1.2g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.7g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g63kcal4.7g4.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052