Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 5.5g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Juuriselleri 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7.3g5.5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta7.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.8g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g29kcal0.8g3.2g0.8g0.6g
Valittu annoskoko28g15kcal0.4g1.6g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.2g0.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g53kcal1.4g5.8g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390