Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 3.8g2.9kcal0.6g0g0g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g9g6.1kcal0.2g1.1g0g0g
Palsternakka 1.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g21kcal1.6g2.6g0g0.2g
Valittu annoskoko28g11kcal0.8g1.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g5kcal0.4g0.7g0g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.9g4.7g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075