Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 2.6g8.4kcal0.3g1.7g0g0.1g
Herne 3.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Maissi, purkki Rainbow2.5g1.5kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 0.8g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 7.8g7.2kcal1.2g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g47kcal3.6g5.6g0.6g0.8g
Valittu annoskoko28g24kcal1.8g2.8g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal0.9g1.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g85kcal6.5g10.1g1.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221