Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 12g5.4kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g8.8g34kcal0g8.6g0g0g
Suklaa tumma 5.3g27kcal0.2g2.8g1.6g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g134kcal0.6g24.4g3.4g1.4g
Valittu annoskoko28g67kcal0.3g12.2g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna14g34kcal0.2g6.1g0.9g0.4g
Arvot/100g100g243kcal1.1g44g6.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914