Halloumi-katkarapusalaatti

Salaattipohja kasaan, sekoitetaan sekaan viinietikka, suola ja murskattuja pippureita.

Paistetaan katkaravut ensin silputun chilin, salottisipulin 1/2 rkl öljyä kanssa, toisessa erässä paistetaan halloumit siivuina 1/2 rkl öljyä.

Katkaravut ja halloumit salaatin päälle ja puristetaan päälle limen(sitruunan mehua.

Reilu annos kahdelle tai kolmellekin :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka3.9g0.4kcal0g0g0g0g
Roomansalaatti (Saarelan puutarha oy), annos 25g1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen6.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 5.6g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Halloumi juusto (Filos), annos 100g3.1g10kcal0.7g0.1g0.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g0g0kcal0g0g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Avokadoöljy, extra virgin (Fontana), annos 10g0.5g3.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g42kcal3g1g2.8g0.2g
Valittu annoskoko28g21kcal1.5g0.5g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.8g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g77kcal5.5g1.8g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195734