Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow18g3.5kcal0.5g0.4g0g0.4g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä2g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vuohenjuusto President3.9g10kcal0.7g0g0.8g0g
Valkoviini kuiva 3.9g2.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g47kcal2.6g1.2g3g0.8g
Valittu annoskoko28g23kcal1.3g0.6g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal0.7g0.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g84kcal4.7g2.2g5.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744