Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemi laimennettu 13g0.4kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee 5.2g8.6kcal0.9g0g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maustekurkku2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.3g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g30kcal1.8g0.8g2g0g
Valittu annoskoko28g15kcal0.9g0.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.5g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g54kcal3.2g1.4g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223