Peruna-bataattisuikaleet uunissa

Mausteet: valkopippuri, paprikajauhe, curry, chilijauhe, suola (tai herbamare).

Pese perunat ja bataatti juuresharjalla huolellisesti ja kuivaa, älä kuori.

Leikkaa juurekset n. sentin viipaleiksi ja ne sitten pitkittäin n. sentin suikaleiksi, jotta ne muistuttavat ranskalaisia perunoita.

Painele suikaleita talouspaperilla poistaaksesi ylimääräisen nesteen.

Laita suikaleet kulhoon, lisää öljy, mausteet ja suola ja sekoita lusikalla, jotta kaikki suikaleet peittyvät mausteisiin.

Paista 225 asteessa n. 15-20 minuuttia tai kunnes kypsiä.

Tarjoile heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 10g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Bataatti, uunissa 17g15kcal0.3g3g0g0.5g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g63kcal1g8.6g2.4g1.2g
Valittu annoskoko28g31kcal0.5g4.3g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g16kcal0.3g2.2g0.6g0.3g
Arvot/100g100g113kcal1.8g15.5g4.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164431