Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 6.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 6.4g2.3kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g5.9g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.6g2kcal0.1g0g0.2g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)0.7g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g4.7g12kcal0.8g0g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g64kcal3.4g1g4.8g0.8g
Valittu annoskoko28g32kcal1.7g0.5g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g16kcal0.9g0.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g116kcal6.1g1.8g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977