Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.2g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.3g6.9kcal0.2g1.3g0g0.3g
Grahamjauho 5.8g19kcal0.6g3.5g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g104kcal3.2g18.4g1.2g2.4g
Valittu annoskoko28g52kcal1.6g9.2g0.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna14g26kcal0.8g4.6g0.3g0.6g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.1g2.2g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901