Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g4.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 6.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g35kcal2.8g2.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko28g17kcal1.4g1.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.7g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g62kcal5g4.3g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571