PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Riisi puuroutuva 4.4g15kcal0.3g3.3g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g3.5g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g0.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g56kcal1g8g1.8g0.6g
Valittu annoskoko28g28kcal0.5g4g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal0.3g2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g101kcal1.8g14.4g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816