Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 2g6.1kcal0.2g1.1g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.1kcal0.2g1.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 9g3kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Sipuli 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g1.8g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g87kcal3.2g7.2g4.6g1.6g
Valittu annoskoko28g44kcal1.6g3.6g2.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna14g22kcal0.8g1.8g1.2g0.4g
Arvot/100g100g157kcal5.8g12.9g8.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179439