Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 5.9g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g29kcal2g2.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko28g14kcal1g1.1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g52kcal3.6g4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355