Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl7.8g2.3kcal0.4g0.1g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)3.1g8.4kcal0.9g0g0.5g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g6.5g10kcal0.1g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g75kcal6.8g0.6g5g0.2g
Valittu annoskoko28g38kcal3.4g0.3g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal1.7g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g136kcal12.2g1.1g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667