Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 5.9g18kcal0.5g3.4g0.2g0.6g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g2.7g4.4kcal0.6g0g0.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2.7g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g3.9g13kcal0.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g123kcal7.8g6.8g6.8g1.2g
Valittu annoskoko28g61kcal3.9g3.4g3.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g31kcal2g1.7g1.7g0.3g
Arvot/100g100g221kcal14g12.2g12.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568