Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)14g8.5kcal0.5g0.6g0.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.8g1.8kcal0.1g0g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Mansikkahillo 7.1g16kcal0g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g82kcal1.2g13.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko28g41kcal0.6g6.8g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal0.3g3.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g146kcal2.2g24.4g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958