Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g14g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.2g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g5.5g6.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g32kcal0.8g2.4g1.8g1g
Valittu annoskoko28g16kcal0.4g1.2g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.2g0.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208