Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)23g11kcal0.7g1.1g0.4g0g
Ohrasuurimo 4g13kcal0.3g2.5g0.1g0.3g
Kauralese 0.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g51kcal2.2g7.6g1g0.8g
Valittu annoskoko28g25kcal1.1g3.8g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal0.6g1.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g90kcal3.9g13.6g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993