Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.6g8.8kcal0.3g1.8g0g0.1g
Grahamjauho 2.2g7.1kcal0.2g1.3g0g0.2g
Mustikka metsä- 8.8g3.9kcal0g0.6g0.1g0.3g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g1.8g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Rahka Milbona4.4g3kcal0.5g0.2g0g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g106kcal2.8g13.8g3.8g1.2g
Valittu annoskoko28g53kcal1.4g6.9g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g27kcal0.7g3.5g1g0.3g
Arvot/100g100g189kcal5g24.6g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163