Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g12g20kcal2.3g0g1.2g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g5.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g5.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pirkka kermajuusto 17%0.9g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)3.5g2.5kcal0.4g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g59kcal6.4g1.6g3g0.2g
Valittu annoskoko28g30kcal3.2g0.8g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1.6g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g106kcal11.4g2.9g5.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936