Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 66g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Perunajauhot,rainbow60g196kcal0.1g48.9g0.1g0.8g
Sokeri 51g208kcal0g51.2g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Mansikka 36g17kcal0.2g3g0.1g0.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g18g69kcal0g17.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 36g15kcal0.4g1.5g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1202kcal18.2g245.6g14.6g5.6g
Valittu annoskoko270g601kcal9.1g122.8g7.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna135g301kcal4.6g61.4g3.7g1.4g
Arvot/100g100g223kcal3.4g45.5g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386