Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Pellavansiemenöljy64g576kcal0g0g63.9g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g32g26kcal0g0g2.9g0g
Viinietikka 142g29kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1826kcal0g1.4g197.6g0g
Valittu annoskoko270g913kcal0g0.7g98.8g0g
Annoskoko puolitettuna135g457kcal0g0.4g49.4g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233