Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.1g0.3g1.7g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)62g25kcal2.6g3.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Maustekurkku25g4.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Ruohosipuli, tuore3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g330kcal12.2g63.4g1.2g4.4g
Valittu annoskoko270g165kcal6.1g31.7g0.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna135g83kcal3.1g15.9g0.3g1.1g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.7g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234