Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Omena, keskikokoinen 200g56g19kcal0.1g4g0.2g1g
Päärynä kuorittu 56g24kcal0.2g4.5g0.1g2.2g
Valio Viola sinihome tuorejuusto28g45kcal2.3g1.1g3.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g17g44kcal4.6g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g305kcal15.6g24.8g14.8g8g
Valittu annoskoko270g153kcal7.8g12.4g7.4g4g
Annoskoko puolitettuna135g76kcal3.9g6.2g3.7g2g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849