Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 19g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g45g59kcal9g0g2.7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g47g117kcal8.9g0g10.3g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä38g26kcal1.2g4.5g0.3g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 122g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g429kcal38.8g14.4g26.6g2.6g
Valittu annoskoko270g215kcal19.4g7.2g13.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna135g107kcal9.7g3.6g6.7g0.7g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049