Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 93g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Taloussuklaa, Fazer56g290kcal2.2g31.5g16.9g3g
Valkosuklaa panda, levy 130g23g126kcal1.9g12.4g7.6g0g
Vispikerma Flora 20%98g217kcal3g4.9g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1529kcal37.4g98.2g107.4g6g
Valittu annoskoko270g765kcal18.7g49.1g53.7g3g
Annoskoko puolitettuna135g382kcal9.4g24.6g26.9g1.5g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452