Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)60g144kcal10.5g0g12g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit38g49kcal1.1g0.8g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g465kcal26.8g15.8g34.6g7.6g
Valittu annoskoko270g232kcal13.4g7.9g17.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna135g116kcal6.7g4g8.7g1.9g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996