Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper38g60kcal4.1g4.9g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Punajuuri 38g15kcal0.4g2.6g0.1g0.9g
Porkkana, keitetty, suolaton 31g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g63g131kcal1.9g3.9g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g547kcal16.6g49.4g29.8g5.8g
Valittu annoskoko270g274kcal8.3g24.7g14.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna135g137kcal4.2g12.4g7.5g1.5g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492