Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 70g116kcal11.8g0g7.7g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g60g41kcal1g7.9g0.1g0.5g
Porkkana, raaka, annos 100g37g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g5.9g7.1kcal0.1g0.4g0.5g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%23g26kcal0.6g0.6g2.3g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.3g8kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g441kcal28g25g24.2g3.2g
Valittu annoskoko270g220kcal14g12.5g12.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna135g110kcal7g6.3g6.1g0.8g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264