Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 113g27kcal2g2.5g0.3g2.6g
Vesi122g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g9g26kcal1.7g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g217kcal11.6g6.8g14g5.6g
Valittu annoskoko270g108kcal5.8g3.4g7g2.8g
Annoskoko puolitettuna135g54kcal2.9g1.7g3.5g1.4g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532