Raakapuuro, porkkana

Reilu annos raakapuuroa:

Liota venänjyviä yön yli.
Laita kaikki tehosekoittimeen ja lisää rielu desi vettä.

Huristele kunnolla sekaisin, lisää vettä tarpeen mukaan.

Puuro on parhaimmillaan levättyään hetken (pellava turpoaa).

Lisää proteiinia saa helposti lisäämällä soijarouhetta.

Herttanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavarouhe reformi luomu20g64kcal5.8g1.4g4g6.2g
Marjahillo, keskiarvo , annos 5g30g48kcal0.2g11.4g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Vehnänjyvät (Reformi), annos 20g60g192kcal7.8g35.4g1.7g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g697kcal29.6g115.4g12g35.6g
Valittu annoskoko270g349kcal14.8g57.7g6g17.8g
Annoskoko puolitettuna135g174kcal7.4g28.9g3g8.9g
Arvot/100g100g129kcal5.5g21.4g2.2g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=44723