Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 90g25kcal1.1g3.6g0.2g1.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen36g7.2kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Kurkku, tuore30g3kcal0.2g0.5g0g0.2g
Päärynä kuorittu 84g36kcal0.3g6.7g0.1g3.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki30g24kcal3.9g0.6g0.6g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g198kcal11.4g25.6g2.8g11.8g
Valittu annoskoko270g99kcal5.7g12.8g1.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna135g49kcal2.9g6.4g0.7g3g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.7g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714