Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.3g2.6kcal0.1g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)2.2g5.7kcal0g0.2g0.5g0g
Tomaattimurska 109g32kcal0.6g5.8g0.2g2.1g
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.3g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Korianteri, tuore, annos 20g4.4g0.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Katkarapu 109g75kcal15.8g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana541g485kcal34.2g16.2g30.4g5.4g
Valittu annoskoko271g242kcal17.1g8.1g15.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna135g121kcal8.6g4.1g7.6g1.4g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228