Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Sipuli 21g6.4kcal0.3g1g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.6kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Tomaatti 20g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokosokeri0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g44g144kcal7g27.1g0.9g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 73g21kcal0.4g3.9g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana541g601kcal38.6g69.6g17.4g10g
Valittu annoskoko271g301kcal19.3g34.8g8.7g5g
Annoskoko puolitettuna135g150kcal9.7g17.4g4.4g2.5g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413