Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 102g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 57g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 18g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 58g23kcal0.1g4.8g0.1g0.9g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3.8g6.3kcal0.7g0.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)29g47kcal0.8g0.8g4.4g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g1.5g5.4kcal0g1.2g0g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana541g226kcal4.6g27g9.2g5.2g
Valittu annoskoko270g113kcal2.3g13.5g4.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna135g57kcal1.2g6.8g2.3g1.3g
Arvot/100g100g42kcal0.9g5g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548