Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä7.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Munakoiso, tuore24g4.2kcal0.1g0.7g0g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 55g42kcal1g8.5g0.1g0.5g
Paprika punainen 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Nakki, Popsi viitonen47g111kcal5.2g1.4g9.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 5.5g4.2kcal0.2g0.7g0g0.1g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana541g335kcal13.4g24.8g19g3.4g
Valittu annoskoko271g167kcal6.7g12.4g9.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna135g84kcal3.4g6.2g4.8g0.9g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344