Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras63g200kcal8.6g36.3g2g5.1g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)40g44kcal10g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g63g38kcal1.3g5.3g1.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)63g38kcal0.6g2.8g2.5g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g690kcal43.2g97.6g13g11.8g
Valittu annoskoko271g345kcal21.6g48.8g6.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna135g173kcal10.8g24.4g3.3g3g
Arvot/100g100g128kcal8g18g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964