Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%500g850kcal100g0g50g0g
Keräkaali, 100g1875g450kcal22.5g63.7g3.7g39.4g
Fondue, puolet paketista 220 g63g138kcal12.5g6.2g10.6g0g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g125g405kcal17.3g75.1g3.9g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g3768kcal308g303.2g137g109.4g
Valittu annoskoko2700g1884kcal154g151.6g68.5g54.7g
Annoskoko puolitettuna1350g942kcal77g75.8g34.3g27.4g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116