Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g1799g2572kcal359.8g0g125.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 225g511kcal11.4g39.4g31.7g13g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g405g1093kcal72.9g8.1g85g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.4g0.2g0.5g
Basilika, kuivattu 1.8g4.6kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g8565kcal899.8g129.6g486.8g38.4g
Valittu annoskoko2700g4282kcal449.9g64.8g243.4g19.2g
Annoskoko puolitettuna1350g2141kcal225g32.4g121.7g9.6g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984