Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)1350g3240kcal105.3g675g16.2g36.5g
Pesto (Pirkka)45g261kcal1.9g1.7g27.5g2g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g180g441kcal32.4g1.1g34.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1125g228kcal6.8g42.8g3.4g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g8341kcal292.8g1441.2g162.6g108.6g
Valittu annoskoko2700g4170kcal146.4g720.6g81.3g54.3g
Annoskoko puolitettuna1350g2085kcal73.2g360.3g40.7g27.2g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484