Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)932g3261kcal119.3g649.4g17.7g29.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)932g1528kcal232.9g8.4g61.5g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g349g1223kcal97.8g0g87.3g0g
Kananmuna kuoreton 256g366kcal32g0.8g26.3g0g
Ketsuppi, Felix233g210kcal2.3g48.9g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5404g13174kcal968.6g1415g388g59.6g
Valittu annoskoko2702g6587kcal484.3g707.5g194g29.8g
Annoskoko puolitettuna1351g3294kcal242.2g353.8g97g14.9g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288560