Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g666g1885kcal30.6g209.1g100.6g36.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g400g699kcal99.9g2g36g0g
Oliivi kivetön musta rainbow266g480kcal1.6g15.2g45.3g0g
Pesto Rosso, Barilla133g440kcal5.3g16g39.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen666g133kcal4g25.3g2g9.3g
Basilika, tuore40g16kcal1.2g2g0.3g1.6g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g133g386kcal44g0g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5408g8240kcal378g569.6g494.6g106.2g
Valittu annoskoko2704g4120kcal189g284.8g247.3g53.1g
Annoskoko puolitettuna1352g2060kcal94.5g142.4g123.7g26.6g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058