Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g562g337kcal8.4g73g0.6g5.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g169g47kcal1g10g0.3g4.2g
Hirvikäristys562g843kcal112.4g0g33.7g0g
Vesi1124g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 225g232kcal7.8g40.4g2.4g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5418g2965kcal261.2g253.2g74.8g33.8g
Valittu annoskoko2709g1483kcal130.6g126.6g37.4g16.9g
Annoskoko puolitettuna1355g741kcal65.3g63.3g18.7g8.5g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799