Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g28g6.2kcal0.7g0.7g0.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)42g76kcal8g0g4.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.5g0g0.4g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g35g3.9kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Kurkku 14g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 5.6g11kcal0.1g0.1g1.1g0.2g
Kananmuna, keitetty 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.4g1kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g470kcal28.6g19.2g30.4g4g
Valittu annoskoko271g235kcal14.3g9.6g15.2g2g
Annoskoko puolitettuna136g118kcal7.2g4.8g7.6g1g
Arvot/100g100g87kcal5.3g3.5g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308