Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen45g63kcal8.5g0g3.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Porkkana keitetty14g3.8kcal0.1g0.7g0g0.4g
Ohrasuurimo 11g36kcal0.9g7.1g0.2g0.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.2g3.5kcal0.2g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g245kcal20.4g23g7g3.2g
Valittu annoskoko271g123kcal10.2g11.5g3.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna136g61kcal5.1g5.8g1.8g0.8g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422